Spanplafonds

Een nieuw plafond in slechts één dag? Dat kan! Wij realiseren strakke plafonds waar u van opkijkt.

Velen kennen een plafond als een wit gestuct of geverfd plafond. Maar er is veel meer mogelijk dan dat, bijvoorbeeld een spanplafond. Een spanplafond is beschikbaar in vele kleuren, met bijzondere verlichting én mooie sierlijsten. Een spanplafond is geschikt voor iedere ruimte, zowel binnen als buiten.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk hier wat mogelijk is per ruimte:

Spanplafonds
Een spanplafond is een plafond dat onder het bestaande plafond geplaatst wordt. Voor het spannen van een spanplafond, wordt een, klemsysteem gebruikt dat rondom de muur of aan het bestaande plafond wordt bevestigd. In dit klemsysteem wordt van wand naar wand het plafond gespannen, dat gemaakt is van sterke, elastische hoogwaardige kunstof. De plafonds worden speciaal voor jou op maat gemaakt. Het resultaat is een strak gespannen oppervlak onder het bestaande plafond. Het is een ideale oplossing om vlekken of stucwerk met scheuren weg te werken.

De hoge kwaliteit maakt het de ideale oplossing voor iedere ruimte. Dit komt doordat de plafonds naast warmte- en vochtbestendig, ook alg-, bacterie- en schimmelwerend zijn.

Een uniek fotoplafond
Een fotoplafond is een spanplafond waarop u een eigen afbeelding óf een afbeelding uit onze collectie kunt kiezen om te laten bedrukken. Een groot voordeel van een fotoplafond is dat deze geheel naadloos zijn en er geen maximale lengte aan zit. Hierdoor is het ook mogelijk om grotere ruimtes van een fotoplafond te voorzien.

  • (0515) 71 57 56

Telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 9.30 en 16.30 uur.

  • Leidekkerstraat 2, 8601 VE Sneek
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
© 2020 - Onder de Binten. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer - privacy - algemene voorwaarden.
Webdesign en hosting: Eos Multimedia - Burgum