Spanplafonds

Spanplafonds

Een nieuw plafond in één dag.  Dat kan met een spanplafond.  Een spanplafond is een plafond dat onder het bestaande plafond geplaatst wordt. Voor het spannen van een spanplafond, wordt een klemsysteem gebruikt dat rondom de muur of aan het bestaande plafond wordt bevestigd. In dit klemsysteem wordt van wand naar wand het plafond gespannen, dat gemaakt is van sterke, elastische hoogwaardige kunststof. De plafonds worden speciaal voor u op maat gemaakt. Het resultaat is een strak gespannen oppervlak onder het bestaande plafond. Het is een ideale oplossing om vlekken of stucwerk met scheuren weg te werken.

De hoge kwaliteit van de spanplafonds maakt het de ideale oplossing voor iedere ruimte. Dit komt doordat de plafonds naast warmte- en vochtbestendig, ook alg-, bacterie- en schimmelwerend zijn.

Soorten Spanplafonds

Spanplafonds kunnen geheel naar eigen wens ontworpen worden.  We werken met verschillende materialen, waardoor aan iedere plafondwens voldaan kan worden.
Wilt u bijvoorbeeld een matt plafond, een hoogglans plafonds of een en lichtdoorlatend plafond?   Daarnaast kunt u het spanplafond nog een eigen kleur, motief, bedrukking en vorm geven.   Ook sierlijsten zijn mogelijk en geïntegreerde verlichting. Hierdoor zijn er oneindig veel keuzemogelijkheden.  We helpen u graag om het plafond dat bij u past te realiseren.
Zolder 2 2

Sierlijsten
De plafonds worden (vaak) afgewerkt met sierlijsten. Het assortiment bestaat uit verschillende soorten lijsten zoals klassiek, modern, lijsten met verlichting óf u kunt kiezen voor een randloos plafond. We hebben voor iedere ruimte wel een bijpassende optie, zodat het helemaal bij uw interieur past!
Slaapkamer 1 sierlijsten

Voordelen van een spanplafond
√ Plafond in 1 dag!
√  Gemakkelijk schoon te houden
√  Vochtbestendig en alg-, bacterie- en schimmelwerend
√  Stel uw eigen lichtplan samen
√  Verbetert de akoestiek

Meer info:  Neem contact met ons op.
  • (0515) 71 57 56

Telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 9.30 en 16.30 uur.

  • Leidekkerstraat 2, 8601 VE Sneek
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
© 2020 - Onder de Binten. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer - privacy - algemene voorwaarden.
Webdesign en hosting: Eos Multimedia - Burgum