Skip to main content

Veranda’s

Carport

In ons assortiment hebben we 4 types carport:

Type Edition carport
Het uitgekiende, sterke en robuuste systeem dat zeer compleet is uitgevoerd is ook als carport in iedere situatie toe te passen.  In maar liefst 35 standaard afmetingen verkrijgbaar.  Afwijkende afmetingen is ook geen probleem.  
Er kan gekozen worden uit twee soorten dakbedekking; Polycarbonaat GD helder of Polycarbonaat GD Opaal.   Tegen een meerprijs kan er ook gekozen worden voor Polycarbonaat dakbedekking met specifieke eigenschappen, zoals hitte werende platen.

Carport met plat dak
De overkapping met een plat dak is eenvoudig te monteren en past bij vrijwel ieder type woning.
In het wisselvallige klimaat van Nederland is het een prettig idee dat uw auto, caravan, boot of andere eigendommen beschermd zijn tegen ijzel, sneeuw, regen en felle zon.   Een aluminium overkapping biedt de juiste bescherming en extra comfort.
De overkappingen van Gardendreams zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium en zijn eenvoudig los te plaatsen, zonder dat u aanpassingen moet doen aan uw woning.
carport plat dak

Carport met getogen dak
Wilt u een functionele blikvanger naast uw woning? Kies dan voor een carport met een toogdakconstructie.   Deze toogcarport is leverbaar in verschillende maatvoeringen en kleuren.  U heeft de keuze uit een dakbedekking van polycarbonaat GD Helder of GD Opaal.
carport toogdakconstructie
Carport met zadeldak
De zadeldak carports van Gardendreams worden uitgevoerd in hoogwaardige aluminium. Het voordeel van een aluminium carport is dat deze onderhoudsvrij zijn en een lange levensduur hebben.  Daarnaast geeft het een moderne uitstraling die bij elke woning past.

De doorrijbreedte van de enkele zadeldak carport is 336 cm.
De doorrijbreedte van de dubbele zadeldakcarport is 583 cm.
carport zadeldak

Volg ons op Instagram
  • (0515) 71 57 56

Telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 9.30 en 16.30 uur.

  • Leidekkersstraat 2, 8601 VE Sneek
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Klantenwaardering
© - Onder de Binten. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer - privacy - algemene voorwaarden.
Webdesign en hosting: Eos Multimedia - Burgum