Skip to main content

Veranda’s

Glas

Voor een exclusieve uitstraling en een maximale lichtinval kunt u kiezen voor een Legend Edition met glazen dakbedekking.

Een veranda met een glazen dakbedekking brengt veel voordelen met zich mee. Zo creëert u door het heldere glas een mooie licht inval, waardoor de veranda nog ruimer zal overkomen. Daarnaast krijgt u geen donkere ruimtes en de warmte die door het glas heen komt zal in de ruimte blijven. En uiteraard zorgt een glazen dakbedekking voor een strakke luxueuze uitstraling.

De Legend Edition met glazen dakbedekking is in 65 standaard veranda- afmetingen verkrijgbaar. Uiteraard levert Gardendreams de Legend Edition met glazen dakbedekking ook in afmetingen op maat, geheel op basis van uw specifieke wensen.

Ook is de Legend Edition veranda altijd uit te breiden met opties om uw comfort nog verder te vergroten en het maximale uit uw veranda te halen. Zo is de veranda met een paar uitbreidingen om te zetten naar een complete tuinkamer. Ook wanneer u al langere tijd over een veranda van Gardendreams beschikt kunt u op elk gewenst moment uw veranda uitbreiden met onze comfort opties.

Volg ons op Instagram
  • (0515) 71 57 56

Telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 9.30 en 16.30 uur.

  • Leidekkersstraat 2, 8601 VE Sneek
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Klantenwaardering
© - Onder de Binten. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer - privacy - algemene voorwaarden.
Webdesign en hosting: Eos Multimedia - Burgum