Skip to main content

Veranda’s

Hoekvariant

Gardendreams heeft voor iedere situatie een passende veranda, welke ruimte uw tuin ook biedt en welke vorm uw woning ook heeft.  Met de veranda Legend Edition om de hoek heeft u vele mogelijkheden en zit u niet vast aan éém veranda vorm.   Of de veranda nu recht, om de hoek, vrijstaand of schuin geplaatst moet worden; voor ons is niets te gek om uw wensen tegemoet te komen.

Bij de Legend Edition om de hoek heeft u standaard de keuze uit twee soorten dakbedekking; Polycarbonaat GD helder of Polycarbonaat GD Opaal. De GD Helder is helder van kleur en laat licht door, de GD Opaal is melkwit van kleur.

Tegen een meerprijs kunt u er ook kiezen voor Polycarbonaat dakbedekking met specifieke eigenschappen, zoals hitte werende platen. Wilt u liever een glazen dakbedekking, vraag ons naar de mogelijkheden.

Ondanks dat deze veranda afwijkt van de standaard vormen die veranda's doorgaans hebben, is ook deze veranda uit te breiden met onze comfort opties. Inventariseer samen met ons uw wensen en een ervaren montageteam zal zorgen voor de perfecte plaatsing.

Volg ons op Instagram
  • (0515) 71 57 56

Telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 9.30 en 16.30 uur.

  • Leidekkersstraat 2, 8601 VE Sneek
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Klantenwaardering
© - Onder de Binten. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer - privacy - algemene voorwaarden.
Webdesign en hosting: Eos Multimedia - Burgum