Skip to main content

Veranda’s

Tuinkamers

Langer genieten van uw tuin?  Met een tuinkamer creëert u als het ware een extra ruimte aan uw woning die perfect overloopt naar uw tuin. Wanneer het net te koud is om in uw tuin te zitten, kunt u in een tuinkamer comfortabel zitten en daardoor langer genieten van uw tuin.

Tuinkamer met glasschuifwand

De tuinkamer met glasschuifwanden wordt standaard geleverd met een glazen of Polycarbonaat dak, twee spiekozijnen van glas en glasschuifwanden. Het glas zorgt ervoor dat de tuinkamer sneller opwarmt en deze warmte goed vasthoudt. Daarnaast biedt glas als voordeel dat er erg veel licht in de tuinkamer binnen komt en u kunt genieten van een schitterend uitzicht op uw tuin.

Het complete glasschuifwandsysteem met 8 mm glaspanelen bestaat uit paalprofielen, RVS handgrepen en een boven- en onderrail. De glaspanelen zijn afzonderlijk van elkaar te schuiven en passen in vrijwel iedere situatie.   Dit flexibele weer- en windbeschermingssysteem kent een unieke platte onderrail. Deze zorgt voor een nagenoeg drempelvrije doorgang.

Het glasschuifwandsysteem wordt verder standaard geleverd met luxe aluminium paalprofielen die zorgen voor een perfecte afsluiting.

Tuinkamer met dubbele deur.
Wij bieden u de mogelijkheid om uw tuinkamer compleet te leveren met een dubbele deur en kozijnwanden. Met deze aluminium kozijnwanden en dubbele deur sluit de tuinkamer perfect aan op uw huis.  De tuinkamer met dubbele deur wordt standaard geleverd inclusief twee aluminium wanden voorzien van veiligheidsglas en is verkrijgbaar met Polycarbonaat of glazen dakbedekking.
tuinkamer met dubbele deur

Tuinkamer met schuifpui
Ten opzichte van openslaande deuren heeft u een ruimtevoordeel wanneer de tuinkamer uitgevoerd wordt met een schuifpui.  Met een schuifpui komt er veel daglicht naar binnen en krijgt u een prachtige verbinding met uw tuin. Daarnaast bieden de aluminium kozijnen een mooi geheel met uw woning.
tuinkamer met schuifpui
Volg ons op Instagram
  • (0515) 71 57 56

Telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 9.30 en 16.30 uur.

  • Leidekkersstraat 2, 8601 VE Sneek
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Klantenwaardering
© - Onder de Binten. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer - privacy - algemene voorwaarden.
Webdesign en hosting: Eos Multimedia - Burgum