Skip to main content

Veranda’s

Veranda zonwering

Verandazonwering - lamellendoek
zonwering veranda lamellendoek

Een product van zeer hoogwaardige kwaliteit is het lamellendoek van Gardendreams.   Hiermee geniet u nog meer van het buitenleven op uw terras of veranda.  Het lamellendoek is bestand tegen extreme weersinvloeden.  Door het gebruik van aluminium draden heeft het doek een weerkaatsende werking op zonnestralen. Deze toepassing zorgt voor extra bescherming. Er is een ruim assortiment aan doeken in drie kleurvariaties (geel, grijs en wit).

Met de aanschaf van een lamellendoek bepaalt uzelf hoelang en wanneer u wilt genieten van de zonnestralen.  Dit oerdegelijke en stijlvolle zonweringsysteem van Duitse makelij heeft een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Het voorkomt verblinding door de zon en zorgt ervoor dat de opwarming onder uw veranda sterk wordt verminderd.

Verandazonwering- onderdak GT Trend 200
zonwering veranda onderdag gdtrend200
Dit oerdegelijke en stijlvolle zonweringsysteem van Duitse makelij heeft een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Het voorkomt verblinding door de zon en zorgt ervoor dat de opwarming onder uw veranda sterk wordt verminderd.  U creëert uw eigen schaduwplek snel en eenvoudig met het elektrisch besturingssysteem. De GD Trend 200 is uitgevoerd met een oersterke Somfy-motor. Deze krachtige motor is optioneel ook uit te voeren met afstandsbediening.

Verandazonwering- onderdak GD Tracfix 879

zonwering veranda onderdag gdtracfix
De GD Tracfix 879 maakt indruk met zijn eenvoudige design. De cassette is slechts 130 mm in doorsnede, hierdoor valt het scherm niet erg op. Door het Tracfix-systeem krijgt u een strakke geleiding van het doek in een gesloten circuit en hangt het doek mooi strak. U heeft geen last meer van een lichtkier tussen de zijgeleiders en het doek.

De cassette van Tracfix is gemaakt van hoogwaardig aluminium en leverbaar in de standaard kleuren:
- wit (RAL 9016)
- crèmewit (RAL 9001)
- antraciet structuurlak (RAL 7016)
- grijs structuur (RAL 9007)
Tegen meerprijs zijn andere RAL-kleuren natuurlijk mogelijk.

Elektrische zonwering met motor:
Deze elektrische zonwering in het assortiment van Gardendreams heeft een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding. Het eenvoudige luxe systeem is simpel te bedienen met de ingebouwde Somfy-motor. Zo kunt u snel en makkelijk uw zonwering bedienen. Dit is mogelijk met zowel een schakelaar als een optionele afstandsbediening.

Verandazonwering - screens
veranda zonwering screens
Bij een laagstaande zon of een kille wind is een verticaal screen de ideale oplossing.  Hiermee controleert u de zon, wind en warmte.  Het doek wordt in aluminium behuizing aan uw overkapping gemonteerd en vervolgens zet u deze op de stand die u wenst.  Dit gebeurt elektrisch (met of zonder afstandsbediening). De doekkeuze bij een screen is ook geheel naar uw eigen wensen uit te zoeken en verkrijgbaar in vele kleuren.

Volg ons op Instagram
  • (0515) 71 57 56

Telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 9.30 en 16.30 uur.

  • Leidekkersstraat 2, 8601 VE Sneek
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Klantenwaardering
© - Onder de Binten. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer - privacy - algemene voorwaarden.
Webdesign en hosting: Eos Multimedia - Burgum