Skip to main content

Veranda’s

Glasschuifwanden

Onze leverancier van schuifwanden - Gardendreams - heeft een eigen glasschuifwandsysteem ontwikkeld. Dit systeem geeft u een volledig transparante doorkijk naar buiten.  

Er zijn twee diktes mogelijk: glaspanelen van 8 mm en 10 mm dik. De glaspanelen zijn afzonderlijk van elkaar te schuiven en passen in vrijwel iedere situatie. De glazen wanden houden de warmte langer onder uw overkapping en vergroten uw comfort. Door de overlapping van de verschillende glaspanelen is er een aangename permanente ventilatie onder uw overkapping.

Het complete glasschuifwandsysteem met 8 mm glaspanelen bestaat uit paalprofielen, RVS handgrepen en een boven- en onderrail. Dit flexibele weer- en windbeschermingssysteem kent een unieke platte onderrail. Deze zorgt voor een nagenoeg drempelvrije doorgang. Het glasschuifwandsysteem wordt verder standaard geleverd met luxe aluminium paalprofielen die zorgen voor een perfecte afsluiting.
De glasschuifwanden zijn verkrijgbaar tot een maximale hoogte van 230 cm.

Voordelen 10 mm glaspaneel
Deze is voorzien van een slotmechanisme. En doordat de glas-panelen 10 mm dik zijn is het systeem tot zeker 250 cm hoog te plaatsen.
Volg ons op Instagram
  • (0515) 71 57 56

Telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 9.30 en 16.30 uur.

  • Leidekkersstraat 2, 8601 VE Sneek
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Klantenwaardering
© - Onder de Binten. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer - privacy - algemene voorwaarden.
Webdesign en hosting: Eos Multimedia - Burgum